Beskrivning

En glad motionärs resa mot Hawaii!

torsdag 16 juni 2016

Uppladdning Vätternrundan

Happ, då vare dags igen. Fjärde starten i kampen om att ta sig runt pölen utan att frysa ihjäl, krascha, vägga eller något annat otrevligt som kan hända. Tyvärr har väderprognosen sett riktigt tråkig ut sista dagarna, men det trots allt gått från att vara "halvt orimligt" till "en grå tur". Att hoppas på uppehåll hela vägen känns avlägset, men de värsta skurarna borde vi väl trots allt slippa..!

Planen är att jobba halva dagen och sedan hämta upp en husvagn innan avfärden mot "Staden vid vattnet". Väl där blir det väl ganska snabbt att hämta nummerlappar, ha lite möte med klungan och försöka sova så mycket som möjligt. Vår start går vid 06:32 så vi får trots allt en god natts sömn, Josefine skall däremot starta vid ~03:30 så hon får gå upp lite före tuppen..

Planen är att köra under 8:30 vilket borde gå vägen om vi får klungan att samarbeta ordentligt. Vi har haft lite bekymmer under våren men förhoppningsvis är fokus maximalt och på så vis får vi ihop det. Upp till bevis... Om vi dessutom klarar att av att köra in ytterligare lite tid har jag möjlighet att gå i mål samtidigt som Josefine, vilket skulle vara helt magiskt!

Tills nästa gång, cykla lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar